Planet-Planet on my ORBIT

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

haa!! dah lama aku xjoin segmen abg ben 6pac ni..tapi hari ni aku nak join?? sebab ape?? sbb suka hatilah..haha..kiter perlukan kritikan..kalau xtahan kritikan depan2?? kiter wat kritikan HALUS...haa..camni lah...so..tanpa buang masa lagi.. mari aku bagitu syarat2 nak join..

1.sila cari kekurangan blog aku..
2.komen ikhlas k..xikhlas pon xpe..janji ikhlas..aik? ;p
3.rajin2 la follow aku k..aku rajin follow sume org..
4.KRITIK AKU!! -FIK-


NAK JOIN SEGMEN NI?? KLIK SINI


assalamualaikum~

(p/s=biler la abg ben,fatin lyana dan cik epal nak follow blog aku ni..hahaha!!)

48 comments:

SPEK HITAM said...

gambar background kat belakang tu macam menganggu jek kan

the fik's said...

@spec itam..oHh..tapi tu sebenarnya header fik..dah tenggelam jadi background..hahaha!! nnti fik tuka k..hehe..mekaseh atas kritikan!

azlia mj said...

tak puas hati lu amek kawan gua..
odah hensem gua punyeeee...
erk ?

http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/mari-cari-kembar-blogger.html

azlia mj said...

ha kan da salah link..
mara ni mara..
ahaha

http://purnamalie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ummiP3 said...

hai tq coz dah kritik kat blog saya...

yup background tu cam menganggu sket...tapi ok ok je...xoxo simple dan cool...

Edy Ramanov said...

kemaskan lagi susunan widget. kalau boleh comment box buat pop-up window.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

[fArAh aLiAs] said...

btl2. kemaskan widget.. biar npk kemas.. y comment kalau blh wat pop-up window [tgk kat settings] ..
y laen, dah oke kot. keep it up!

anyway, abang BEN dah follow i tau!! ^_^

suriani azwan said...

tq coz dtg kritik...blog fik...tapi rasa serem gitu sebab gelap...dah tau dah taste lelaki memang camnikan...bloglist letak atas sikit...bleh terjah kengkawan fik...kehkeh..
itu saja...salam...

hah...sudah follow jugak....

LuN@_aiDi said...

tq fik dtg kritik di belog akk..

akk kritik neh, jgn marah.. hahhahah..

err xder link belog kamu pada pitcha follower.. nnt susah nak jejak balik.. tak pasti camner tuh leh rujuk disini^^

http://kisahkami83.blogspot.com/2011/05/pekara-penting-dipandang-remeh-oleh.html

**btw akk follow disini juge(=

Cik Ceria said...

terima kasih sudi singgah ^_^

backgroud dah chantekk tapi ape kata untuk post backgroun awak bg warna putih ke @ ape2 warna..takmo transparent..t mcm gngu lak nak membaca..hehe

ape2 pun ceria2 selalu ^_^

Kucing Serius. said...

Ouch. Okay. Ben Ashaari lagi. Hmmm.

hajar said...

dgn pantasnya dtg sini & follow balik...

..cik gugu.. said...

setuju ngan cik ceria ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

a.m.y ^_^ said...

hyep.. x reti sgt nk kritik2 ni.. huhu tulisan klu besau sket ok kot sbb background dh bercorak2, so bru la jelas tulisan.. =)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aquatwins932 said...

hi.. ty sebab komen blog saya :D saya rasa other than comment box, yang len k je.. bole tukar jadi pop up window.. tu je.. hepi blogging ea ^^

cik Beskod said...

kalau awak pakai shoutmix kan best... cbox dia mcm leceh sikit hehehe

thanks ya sebab kritik blog saya heheh

AnAk dEneSor said...

da smrt..but ape kate u besar kn tulisan u xpong tuka jenis tulisan ok?hihi

mindaKhayaLan said...

thnx datag kritik..

nak kritik balik ni...hehehe

aah...bg post elok letak putih...jelas sikit nak baca entry..hehe

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

~AmyLiana8886~ said...

gelap sangat je template nie..hehe

miss dynda said...

fik, buat pop up comment k, sng cket dynda nk comment bnyk2 next time. hee..

*ahem2, abg beben dh follow dynda.. aw! :P
-dynda dh follow fik blik. :')

cili_kering said...

tq singgah..=)

xd paper nk cmnt...
bg sy dh ok...heheh..=)

faridah nazurah said...

blog ni memang simple tapi kalau boleh awak buat lah post background tak transparent ye. agak susah nak baca. hee :)

* Rosita * said...

tq singgah td...ermmm takde ape kot...ok dah ni...keep it up

Syairani Tarmizi said...

singgah balas..dah follow balik..TQ

saya rasa belog fik ni dah ok dah..cuma template tu kasik cun sikit..heheh

ieda said...

singgah.

okay je.simple.but,background tu x pyh transparent kot.yang lain okay je ^,^

jemput singgah blog saya ye:D

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Myra Jay said...

TQ sudi kritik my blog..:)


Background hitam warna yang berani, thniah anda berani :-)

Kalau boleh letak header blog baru nampak lebih bersemangat :0

http://normj1001.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Elih Japahar said...

Waahh! ni dia pengkritik perli..haha,nak kritik sikit je boleh? tulisan boleh besarkan sikit..background ada menganggu pembacaan..awak fik! yer...sy elih,dah follow hehe..

c genk bah ne said...

genk tgk dah ok dah ne..cuma tulisan je kot kena besar sikit


http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!

Dalila Diela said...

1st tQ sbb kritik di blog saya n jd follower saya..

2nd dah kritik blog saya, saya kena la kritik balik kan..emmm..paling ketara, tulisan la kot..nampak mcm kecik sgt..saya nie dah la rabun..hehe..pas tu,cbox tu tukar ke shoutmix..baru nampak best sket..background ok..chantek..

3rd dah follow Fik..

bombay said...

sy bdk baru..xreti nak kritik..blog nie nice..:)

Laila Majid said...

letak header gempak sikit baru la gempak blog ni.ok tu je nak kritik

kritik sini plak ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aliah said...

besarkan font..senang baca
i'm done follow
http://aliahhusna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Cik Ct said...

bck ground simple.. tp sy tgk sesuai laa.. hehe.. thnx komen kt sy td..

aida4eva said...

kunjungan balas dr http://aida4eva.blogspot.com

:)


besarkan tulisan sikit boleh tak? saya ni rabun sikit..huhu..

yg lain comei dah :D

Aina said...

pada akak semua ok.sesegar mata memandang...

ikhlas,
kak aina@LamanCahayaMata:)

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Lina rasa kena letak scroll box kat bloglist tu, baru nmpk kemas :)

Comment me back

KimiCnoL said...

guna shoutmix lagi friendly ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

me@monolog said...

selamat berblogging.. thanks singgah blog.. ramai dah kritik tu. boleh buat penambahbaikan..

fiq. said...

salma fik, wah, dah buat analisa ke?

hehe, nak komen lagi! yeay!

apa kata hadkan entry post dalam 1 page, dalam 2 ke atau satu pon dah cukup.
kalau nak banyak2, buat readmore. he

trick nak kemaskan blog je,kite suggest kan je
yang lain best,,

semoga lebih creati=)
jom sini:

Segmen yang sama

Mrs. Farhan said...

Keciknya tulisan kat komen. Besarkan sikit boleh?? =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..tulisan komen kecik sgt la..ehehehe..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

terima kaseh atas nasihat sume..fik terima dengan hati yang tertutop...hahah!! men2 jer..buka2.. fik dah buat dah perubahan..nnti fik akan pk lagi k..mekaseh sume! love u! :)

yangbaik said...

alamak... dah terlambat bagi komen... nak kritik cam ner lagik, nampak macam okeh jer semuanya.

ahkak dah folo juga... ipoh mali jugak...talak sombong maaa

Santri T.P.I.N.I said...

salam ziarah...blog ni ok jer..

petuapakar said...

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

www.garage-fik@blogspot.com

welcome to jajahan FIK ritory
 
Design by the fik's