Planet-Planet on my ORBIT

AKU TERIMA KRITIKAN DARI SEGMEN ABG BEN


PERGH...assalamualaikum..
pas aku join segmen ni..memang berpeluh ar jari sampai mata juling2 terjah blog org..haha.. ade yg muda..ade yg makcik2..haha..tapi xpe..hormatilah blogger yg kurang muda ini..kerana mereka pengalaman penuh tu..haha..

selalunyer blog akak2 ni byk pasal masak..anak..masak..anak..haha...:p xbek tul..
tapi baguslah..bosan2 duk rumah leh berblog kan..hehe..

so terus ke topicnyer..aku telah terok dikritik oleh 40 orang blogger..antara KRITIKAN NYA ADALAH...

1.FONT AKU KECIK SGT.
2.BUATLAH POP UP COMMENT FIK..
3.BACKGROUND SERABUT LA FIK..
4.WIDGET TERABUR!!
5.BERANI KO BUAT KALER ITAM KAN BACKGROUND??HAHA.. NI AKU XFAHAM..
6.BUATLA HEADER FIK..SIMPLE SGT..
7.LETAKLA LINK BLOG KAT PROFILE..SENANG NAK FOLLOW..
8.APSAL BLOG KO RINGAN SGT?? HAHA..NI PERLI KE APE?


SO..setelah mendengar nasihat dari pakar2 kutuk ikhlas ni..aku pon buat perubahan..
aku dah besarkan font,buang background image,susun widget,buat pop up comment,letak link blog kat profile..tang header tu nanti2 la aku buat!!! hahaha..:p

assalamualaikum~

(p/s=biler la abg ben,fatin lyana dan cik epal nak follow blog aku ni..hahaha!!)

6 comments:

diana said...

ada je blog ibu2 yang tak cerita pasal masak dan anak..
jom pi blog akak.:p

bagi akak la kan..
baik letak blog archive dari recent post..sebab sekurangg2 nye orang boleh intai2 jugak entry kamu yang 3,4 bulan lepas..

the fik's said...

ohh...haha..soory akak! fik gurau jer..hehe..^_^

Ohh..fik ade.. taddi fi baru jer delete..

nnti fik letak balek k!!

akak ni xtido lagi kenapa..

nnti esok ngantuk..

selamat malam! hehe.. :)

PORUMAN said...

komen membina... x best arh pakai background hitam.. tukar ke background putih la..

the fik's said...

haha..kenapa lak..terang2 nnti saket mata..:P

yanadimple said...

komen komen mmbina tuuu. gudluckk la betulkn mne2 yg ptut ksi cntekk ag blogggg heee >.<

http://yanadimple.blogspot.com

the fik's said...

haha..okay2!! maseh yana..fik mmg suke kene kritik ni..haha.. baru la sedo sket kan..;p

www.garage-fik@blogspot.com

welcome to jajahan FIK ritory
 
Design by the fik's